فهرست
  • خانه
  • لامپ کم مصرف
    • لامپ های LED
      • لامپ های حبابی
      • لامپ های استوانه ای
      • لامپ های اشکی و شمعی
      • لامپ های رفلکتور
      • لامپ های هالوژنی
    • لامپ های CFL
      • لامپ کم مصرف FPL
  • بلاگ
  • درخواست نمایندگی
  • گارانتی
  • تماس با ما
  • درباره ما
چراغ سقفی

معرفی انواع چراغ های سقفی و راهنمای استفاده از آنها

بدون دیدگاه
تاریخ : 2022/06/25
  1. خانه
  2. بلاگ
  3. معرفی انواع چراغ های سقفی و راهنمای استفاده از آنها

انواع چراغ های سقفی و کاربرد هریک از آن ها

نقش نور در زیبائی فضاسازی و دکوراسیون داخلی بسیار پر رنگ و مهم است. اگر شما بهترین طراحی را برای منزل یا محل کار خود انجام داده باشید ما فضای شما نور کافی نداشته باشد، طراحی محیط و زیبائی آن مورد توجه قرار گرفته نمی شود. چراغ سقفی چراغی است که روشنائی فضاهای مختلف را تامین می کند و می تواند این مشکل را برطرف کند.

چرا شناخت انواع چراغ ها مهم است؟

تنها مورد استفاده چراغ های سقفی تولید روشنائی نیست، بلکه می توان با آن ها خانه خود را جذاب تر کنید. بطور مثال اگر می خواهید جوی صمیمی بین دو نفر در خانواده به وجود آورید، می توانید از چراغ آویزدار با نور ملایم استفاده کنید.

چراغ سقفی چیست؟

چراغ سقفی برای روشنائی یک اتاق یا قسمت خاصی از آن بر روی سقف یا درون سقف نصب می شود. می توان انواع چراغ های آویز، لوستر وچراغ های ال ای دی را بر روی سقف نصب کنید. عامل مهم و تعیین کننده در انتخاب چراغ های سقفی، ارتفاع سقف محیط می باشد. نکته مهم دیگر این است که در زمان خرید چراغ سقفی حتما به دکوراسیون خانه و محیط توجه کنید تا بین این دو هماهنگی وجود داشته باشد. برای مثال چراغ های آویزدار لامپ های کم مصرف دارند، و هم نور را منتشر می کنند و هم به زیباتر شدن محیط اطراف کمک می کنند. پس در خانه های قدیمی که از دکوراسیون ساده تری استفاده شده است بهتر است از چراغ های آویزدار استفاده شود.

انواع چراغ های سقفی

چراغ های توکار

این چراغ ها در داخل فضائی خالی در سقف نصب می گردند. از چراغ های توکار برای نورپردازی ملایم استفاده می شود. برای چراغ های توکار از لامپ رشته ای ال ای دی و لامپ معمولی استفاده می شود که مصرف برق آن ها از 15 وات به بالاتر است، رنگ های چراغ های توکار نیز متنوع و گوناگون می باشد.

چراغ های روکار

با توجه به فضا و مکان مورد نیاز برای چراغ های روکار از لامپ های کم مصرف، لامپ خطی، SMD، LED و… استفاده می شود. انواع حباب های مات و شیشه ای، حباب چوبی، حباب پارچه ای و .. می توانند فضا و محیط را زیبا کنند. مراکز تفریحی و تجاری بیشتر از چراغ های روکار استفاده می کنند

لوستر ها

لوسترها نیز در دسته چراق های سقفی قرار دارند که معمولا از چند شاخه تشکیل شده اند. مصر برق لوسترها با توجه به اینکه چه تعداد لامپ در آن ها استفاده شده است متغیر است.

چراغ آویز

چراغ آویز تقریبا شبیه لوسترها هستند و کمی از نور را برای اتاق شما فراهم می کنند. این چراغ ها منبع متمرکزی از نور را درست می کنند و در طرح ها، اندازه ها و شکل های مختلفی ساخته می شوند. مثلا اگر تشخیص دادید که یک منبع نور برای اتاق خواب شما به تنهائی کافی نیست، می توانید از چراغ آویزهای چند خوشه ای استفاده کنید تا اتاق شما به اندازه کافی پرنور شود.

چراغ آویز معکوس

این چراغ آویز همانطور که از اسم آن مشخص است، لامپ هائی به سمت سقف دارد که برای نورپردازی عمومی گزینه خوبی می باشد. چراغ آویز معکوس نسبت به لامپ هائئی که در آن استفاده شده نوردهی بسیار بالائی دارد.

چراغ راهنما

به عنوان یک وسیله تزئینی در خانه کاربرد دارد. این چراغ بخش خاصی از خانه را روشن می کند و نور بسیار ملایمی دارد. بطور مثال اگر می خواهید یکی ار دیوار های خانه تان را برجسته کنید، چراغ راهنما گزینه مناسبی برای این کار است.

چراغ چسبان

چراغ چسبان تقریبا نزدیک به سقف آویزان می شود. این چراغ برای اتاق هائی با سقف های کوتاه مناسب است زیرا چراغ چسبان حداقل نور ممکن را فراهم می کند و وابسته به سقف است. نصب چراغ چسبا در یک مکان بزرگ نور ملایم و کمی ایجاد می کند و باعث می شود فضا آرامبخش شود.

چراغ شبه چسبان

چراغ شبه چسبان ترکیبی از چراغ نصب شده بر روی سقف و لوستر است که در ارتفاع کمی از سقف آویزان می شود. اگر ارتفاع سقف بلند نباشد چراغ چسبان گزینه مناسب و جایگزین مناسبی است به جای لوستر. این چراغ همچنین از نظر اقتصادی مقرون به صرفه هستند. چراغ شبه چسبان گزینه خوبی برای سقف های متوسط تا بلند می باشد.

چراغ های خطی

چراغ های خطی ال ای دی با کاربردهای مختلف چه به صورت روکار و چه به صورت توکار و استفاده در سقف های کاذب امروزه استفاده های فراوانی پیدا کرده است.

چراغ مخفی

چراغ مخفی در سقف های کاذب بر روی شکاف و حفره های طراحی شده نصب می شوند. نور منعکس شده از چراغ مخفی پراکنده است. معمولا افراد از چراغ مخفی برای راهروها و ورودی خانه استفاده می کنند. سقف های کاذب با استفاده از چراغ های مخفی برجسته و جذاب می گردند.

  • یک نوع تقسیم بندی دیگر نیز وجود دارد که چراغ سقفی ها را به دو نوع چراغ سقفی سنسور دار و بدون سنسور یا ساده تقسیم بندی کرده اند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

پنل خورشیدی

چگونه پنل های خورشیدی در طول سال ها بهبود یافته اند؟

دمای رنگ یا Color Temperature چیست و چه کاربردی دارد؟

لامپ پرندگان

لامپ مورد نیاز و مناسب برای پرندگان

مزایای لامپ ال ای دی

مزایای لامپ های LED برای محیط زیست

لوازم برقی پر مصرف

کدام لوازم خانگی بیشترین مصرف برق را دارند

لامپ چراغ مطالعه

نکات مهم خرید لامپ مناسب چراغ مطالعه

لامپ فیلامنتی

لامپ فیلامنتی چیست و چه کاربردهایی دارد

چراغ جلو LED

چراغ جلو اتومبیل با تکنولوژی LED

خرید پرژکتور

راهنما و قیمت خرید پروژکتور کم مصرف و پر نور

هزینه ساعت اوج مصرف برق

تعرفه برق در کدام ساعات دو برابر می‌شود جزئیات ساعات اوج بار مصرف 1401

ما را دنبال کنید
Instagram
Telegram
خبرنامه

به جمع کاربران باشگاه مشتریان ما بپیوندید

تماس با ما
تلفن : ۶-۰۲۱۷۷۱۳۸۱۴۵
تلفن : ۱۵-۰۲۱۷۷۱۹۸۰۱۳
info@farnamlighting.com
آدرس : تهران – رسالت خیابان هنگام 35 متری استقلال پلاک 362
فهرست

لامپهای حبابی
لامپهای استوانه ای
لامپهای اشکی و شمعی
لامپهای رفلکتور
لامپهای هالوژنی
لامپهای کم مصرف CFL

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت فرنام میباشد .         طراحی وب سایت توسط : رایان سما    Web Designer : RayanSama